Avalik kiri Indrek Tarandile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kolk
Tiit Kolk Foto: Erakogu

Reformierakonna liige Tiit Kolk heidab avalikus kirjas Indrek Tarandile ette, et europarlamendi saadik solvas teda, süüdistades raadiosaates kõiki Reformierakonna liikmeid ebaaususes.

Indrek Tarand!

Juhtusin kuulama sinu juttu Kuku Keskpäevatunnis, mis oli võtnud arutada sisevalimisi Reformierakonnas. Sulle omasel moel, üritades olla vaimukas ja popp, kallasid üle sopaga kõik Reformierakonna liikmed, süüdistades neid ebaaususes.

Tsiteerin: «Ausad inimesed ei kuulu vist sellesse suurde valimisse ,mida tunneme uhke Reformierakonnana» ja veidi hiljem «...teiselt poolt peaks (nii suure liikmete arvuga erakonda) sattuma ka mõni aus inimene.»

Taolise lahmimise tõttu, mis lugupidamist kuidagi ei tekita, kasutan sinatamist.

Olen Reformierakonna liige alates 2010. aastast. Astusin erakonda, kuna loen liberaalsel maailmavaatel põhinevat poliitikat meie riigile parimaks ja soovin seda edendada.

Sa süüdistad mind ebaaususes, ehkki sa mind ei tunnegi.

Me oleme üheealised ja sarnase taustaga (vene sõjavägi, ülikool, pere), aga ma teostan end omandatud erialal - metsatööstuslikus suurtootmises ning juhin lisaks rahvusvahelisele suurettevõttele, mis tegutseb Ida-Virumaal, ka valdkonna ettevõtete erialaliitu. Ei näe selles midagi ebaausat.

Mulle ja abikaasale oli su jutt nii solvav, et me ei suutnud saadet edasi kuulata.

Ma arvan, et sa võlgned mulle ja ülejäänud erakonna liikmetele avaliku vabanduse solvamise  eest avalikus ruumis.

Võiksid seda teha nädala jooksul sama meediakontserni, kus sa solvangu välja ütlesid, vabalt valitud meediakanalis kirjalikku taasesitust võimaldavas vormis.

Kui see peaks sul ebaõnnestuma, siis testime meie kohtusüsteemi.

Hr Hõbemägi, teile tasuta nõuanne. Kui soovite, et mõtlevad inimesed teie saadet kuulaksid, valige külalisi, kes ei solva auditooriumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles