Ivo Rull: Tallinn tuleb vabastada!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Rull
Ivo Rull Foto: Egert Kamenik / Postimees

Randpere-Pakosta-Anvelti tandem suudaks Edgar Savisaare Tallinna troonilt kukutada küll, eriti kui appi toodaks Indrek Tarand, leiab suhtekorrraldusfirma Rull & Rumm juhataja Ivo Rull Postimehe arvamusportaalis.

Küsitlused näitavad, et Savisaarega Tallinnas personaalselt konkureerida ei suuda praegu ükski eestimeelne poliitik. Küll aga suudavad ülejäänud erakonnad ning valimisliidud, kui nad käituksid taktikaliselt taibukalt, koguda piisavalt hääli loomaks Tallinnas uut linnavalitsust ilma Keskerakonnata.

Tänaseks parlamendierakondade välja käidud pealinna meeri kandidaatide nimekiri annab lootust. Minu dream team on Valdo Randpere (kes keskenduks majandusele), Liisa Pakosta (keskenduks sotsiaalvaldkonnale) ja Andres Anvelt (keskenduks korruptsioonile). VIK saatku tulle Indrek Tarand, kui tal ikka on tahtmist midagi tegelikult ära teha. Rohelised, rahvuslikud konservatiivid, kristlased, vabaühendused – kõik tulgu välja nii suurte jõududega kui vähegi kannab. Tallinn tuleb vabastada!

Teistes suuremates linnades hetkel erilisi üllatusi linnapea kandidaatidega pole. Ilmselgelt püüab Keskerakond eksportida tasuta ühistranspordi ideed Tallinnast välja. Sügis näitab, kuidas mujal bussi-populismiga hakkama saadakse.

Eilne Postimees võttis kokku hetkeseisu sellest, kuidas parteidel läheb valmistumine tänavusteks KOV-valimisteks ning kes on nende Tallinna ja muude linnade meerikandidaadid. Postimehe arvamusportaal küsib selle valguses ekspertidelt, milliseks hindavad nad erakondade Tallinna linnapea kandidaatide valikut.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles