Kaja Kallas asub väitluses euroreegleid kaitsma

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air
Estonian Air Foto: SCANPIX

Sel esmapäeval väitleb riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas (Reformierakond) Postimehe arvamusportaalis teemal, kas «Karmid euroliidu riigiabireeglid kaitsevad Eestit». Talle oponeerib Eesti Väitlusseltsi võistkond. Juttu tuleb nii Estonian Airi juhtumist kui olukorrast üldisemalt.

Väitlus algab esmaspäeval kell 10 mõlema poole avasõnade avaldamisega, seejärel saab Kallas võimaluse kiireks vaherepliigiks. Kell 12.00 algab juba väitluse teine osa ehk online-intervjuu laadne iga paari minuti tagant uuenev ristküsitlus, mis peaks olema debati kõige põnevam etapp. Osapooled saavad seal küsida teineteiselt reaalajas küsimusi, samuti on koht lugejate saadetud küsimustele. Oma seisukohad võtab kumbki osapool kokku väitluse kolmandas osas ehk lõppsõnas.

Küsimusi ristküsitluseks võib esitada juba selle loo kommentaariumisse. NB! Eeldame viisakat keelekasutust ja oma nime all esinemist.

Keskmiselt kord kuus Eesti Väitlusseltsi ja Postimehe arvamusportaali korraldatavate online-väitluste eesmärk on muuta arutelu erinevatel ühiskonnas aktuaalsetel teemadel sisulisemaks ning argumenteeritumaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles