Oliver Lomp: pool ei ole terve

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lomp
Oliver Lomp Foto: Toomas Huik
Repliik

Vabal päeval polnud eriti midagi teha ning otsustasin juhuslikult leitud lehekuulutuse peale uut spaad külastada. Miks mitte pisut vees liguneda, eriti kui veel avamise puhul lasti ühe piletiga kaks tükki sisse. Poole hinnaga – tipp-topp ju!



Asi läks veelgi paremaks. Jõudsin kohale ja sain teada, et olingi päris esimesel päeval tulnud. «Noh, väga hea ju, ongi palju ruumi,» mõtlesin ma ning suundusin peaareenile. Pärast kosutavat basseinitiiru algas aga tõeline nali.



Kõigepealt saun – kolmandas neist oli soe, kuid leili visata ei saanud, lihtsalt selleks puudusid vastavad vahendid. Elasin üle, kuna pika istumise peale sain higi lahti. Siis otsustasin mullivanni minna, aga oma üllatuseks avastasin, et vesi oli pea jääkülm. Eks elan ka selle kuidagi üle. Suundusin baari, et endale üks jäätisekokteil võtta. Seda paraku polnud ning pidin leppima värskelt pressitud apelsinimahlaga (ka ju hea asi). Aga 50 krooni eest sain seda umbes 0,15 liitrit.



Hea küll. Sain ju basseinis liguneda, mitmenda katsega sauna võtta ja ka need «pisikesed» puudused võin üle elada, kuid pool ei ole terve. Ja kindel on, et mina kui avapäeva klient kellelegi poolikut teenust ei soovita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles