Online-intervjuu: küsi tasuta bussi ja uute piletite kohta!

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Taavi Aas leiab, et põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder peaks eelkõige muretsema selle pärast, kuidas leida väljaspool Tallinna elavatele inimestele tööd kodukohas.
Abilinnapea Taavi Aas leiab, et põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder peaks eelkõige muretsema selle pärast, kuidas leida väljaspool Tallinna elavatele inimestele tööd kodukohas. Foto: Laura Kangur / Toomas Huik / Peeter Langovits

Lugejad saavad nüüd kõik tasuta ühistransporti puudutava hingelt ära küsida – Postimehe arvamusportaal korraldab neljapäeval, 3. jaanuaril kell 11 online-intervjuu Tallinna abilinnapea Taavi Aasaga.

1. jaanuarist läheb Tallinn üle tasuta ühistranspordile, kuid seda lõbu ei jagu kõigile reisijatele. Lisaks on käivitunud uus validaatorisüsteem koos roheliste ühiskaartidega. See kõik on tekitanud inimestes palju segadust, mida üritame ka online-intervjuus klaarida.

Neljapäeval kella 11-13 kestva intervjuu ajal vastab Taavi Aas valikule just neid teemasid puudutavatele lugejate küsimustele.

Teie küsimusi Aasale ootame selle loo kommentaaridesse kolmapäeva õhtuni. Erinevalt tavapärastest arvamusportaali artiklitest, on siin lubatud ka anonüümsed küsimused. Küll aga rõhutame, et kommentaariumisse oodatud on üksnes küsimused ja eeldame viisakat keelekasutust.

Soovitame vaadata ka ühiskaardi kodulehte www.tallinn.ee/est/pilet/yhiskaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles