Ennustus: Eesti pääseb taas Eurovisiooni finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi esimene lavaproov Eurovisiooni poolfinaaliks.
Ott Leplandi esimene lavaproov Eurovisiooni poolfinaaliks. Foto: Andres Putting (EBU)

Postimehe arvamusportaali ennustuses osalejad arvavad, et 2013. aastal pääseb Eesti Eurovisiooni poolfinaalist edasi.

Nii TLÜ riigiteaduste instituudi direktor Anu Toots, Diplomaatide kooli asedirektor Vahur Made kui TTÜ Innovatsiooni ja ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak ennustasid, et Eesti pääseb lauluvõistluse lõppvooru.

Suhtekorraldusfirma Rull ja Rumm juhataja Ivo Rull usub samuti Eesti edasipääsu. «Oleme ikkagi laulurahvas!» põhjendas ta.

EBSi Vaba Majandusmõtte Keskuse juhataja Andres Arrak oli skeptilisem. «Kui nende indie-lugude saaga jätkub, siis mitte,» ennustas ta.

LHV panga makroanalüütik Heido Vitsur arvas, et Eesti ei pääse poolfinaalist edasi. «Me valime laulu ja esinejad oma maitse järgi, kuigi me ise selle hindamises ei osale ega hooli üldse tegelikest hindajatest ja nende maitsest. See on umbes sama, kui me hakkaksime mulgi pudrule või kamale maailma tunnustatuima toidu tiitlit taotlema,» selgitas Vitsur.

Postimehe arvamusportaal palus kuuel ühiskonnaasjatundjal ja poliitikahuvilisel vastata 12 ennustusküsimusele uue aasta kohta. Vastasid Anu Toots, Tea Varrak, Andres Arrak, Heido Vitsur, Vahur Made ja Ivo Rull, kelle seisukohad avaldatakse Postimees online’s reede ja nädalavahetuse jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles