Ennustus: Galojan on aasta pärast jätkuvalt välismaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan.
Anna-Maria Galojan. Foto: Jelena Rudi

Postimehe arvamusportaali aastalõpuennustuses osalejate arvates jääb Anna-Maria Galojan välismaale ka järgmisel aastal.

Küsimusele «Kas Anna-Maria Galojan naaseb aasta jooksul Eestisse?» vastasid eitavalt kõik kuus ühiskonna- ja poliitikaasjatundjat.

EBSi Vaba Majandusmõtte Keskuse juhataja Andres Arrak tõi põhjenduseks, et «Briti kohtusüsteemis võtavad taolised asjad ka kuni kolm aastat aega», suhtekorraldusfirma Rull ja Rumm juhataja Ivo Rull ennustas aga, et kuigi Galojan ei tule Eestisse tagasi, on ta kestvalt kohal meelelahutusmeedia uudistevoos.

TTÜ Innovatsiooni ja ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak ütles, et teda ei huvita Galojani käekäik üldse, sest raha too nagunii tagasi ei maksa.

LHV panga makroanalüütik Heido Vitsur oli samuti veendunud, et Galojan jääb välismaale. «Ei naase. Milleks ta peaks seda tegema? Et meie riik ta Inglismaalt ära toob, sellesse ma enam ei usu. Paistab, et AMG (Anna-Maria Galojan – toim.) teadis väga hästi, mida ta teeb, kui aasta algul Londonisse pileti ostis,» rääkis Vitsur.

Postimehe arvamusportaal palus kuuel ühiskonnaasjatundjal ja poliitikahuvilisel vastata 12 ennustusküsimusele uue aasta kohta. Vastasid Anu Toots, Tea Varrak, Andres Arrak, Heido Vitsur, Vahur Made ja Ivo Rull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles