Ivo Rull: avalikkus ootab Reformierakonnalt ohverdust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Rull
Ivo Rull Foto: Egert Kamenik / Postimees

Ülejäänud Reformierakondlased saavad rahus tööd edasi teha alles siis, kui justiitsminister Kristen Michal on tagasi astunud, kirjutab Postimehe arvamusportaalis suhtekorraldusfirma Rull & Rumm juhataja Ivo Rull.

Kohe pärast Silvergate´i puhkemist soovitasid mitmed kommunikatsioonieksperdid, ka siinkirjutaja, kriisi lahenduseks justiitsministri tagasiastumist. See oleks päästnud Reformierakonna nüüdseks juba pool aastat kestnud mainekriisist.

Kuna avalikkuse ja meedia kriitikameelt lepitavat sammu tagasi pole tehtud, on Reformierakond nii asja eest ja kui asjata saanud pool aastat katkematut meediapeksu. Kuigi selle kriitikalaine tõttu pole (veel) kõikuma löönud erakonna reiting, siis juba ilmnevad lõhed erakonna sees. Ning enam ei suuda ka Ansip ja Ligi teleekraanil Silvergate´i teemal tuima panna, rääkimata valgesse kampsunisse mähkunud Michalist.

Avalikkus ootab täna Reformierakonnalt mitte JOKK-selgitusi, vaid konkreetset ohverdust. Kui Reformierakond tahab oma teistele ministritele taastada normaalse meediapoolse suhtumise ning anda avalikkusele sõnum vastutustundest, peab Michal justiitsministri kohalt lahkuma. Mida varem, seda parem.

Postimehe arvamusportaal küsib täna suhte- ja meediaekspertidelt, mida nad soovitaksid Reformierakonnal ette võtta, kui too soovib vinduvast kriisist võitjana väljuda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles