Keit Pentus-Rosimannus: ärge tehke Kaja Kallasele liiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus-Rosimannus
Keit Pentus-Rosimannus Foto: Mihkel Maripuu

Erakonnakaaslase Kaja Kallase hiljutised murelikud väljaütlemised meedias ei ole midagi nii dramaatilist, nagu ajakirjandusest võib tunduda, kirjutab Reformierakonna aseesimees Keit Pentus-Rosimannus Postimehe arvamusportaalis.

Ärge tehke Kajale liiga tema intervjuud üle dramatiseerides. Ma olen veendunud, et ta tahtis ainult parimat.

Suure erakonna eripära ongi see, et käib pidev arutelu, lahenduste otsimine. Ka erakondade rahastamise reegleid on võrreldes kümne aasta taguse ajaga nende arutelude tulemusel selgemaks, läbipaistvamaks tehtud. Ja tehakse veel.

Vajalik on täpsustada rahastamise aruandlusele kehtivaid reegleid. Samamoodi oleme arutanud kommertskanalites erakondade reklaamimahtu vähendada aitavate muudatuste üle. Need arutelud ja jõudu mööda seaduste ja reeglite paremaks tegemised ei ole midagi uut, vaid töö, mida on tehakse parlamendis pidevalt.

Laiem arutelu ja Reformierakonna poliitika kujundamine käib praegu erakonna sees lastetoetuste reformi, parlamendis järjekordselt vasakpoolsete erakondade läbi suruda üritatava maksukoormuse tõstmise teemal.

Postimehe arvamusportaal küsis juhtivatel reformierakondlastelt, mida nad arvavad erakonnakaaslase Kaja Kallase hiljutisest kriitikast selle kohta, kuidas partei on rahastamisskandaalis käitunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles